+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 812 A

 

Lägenhet 812 A

Denna helt nyrenoverade lägenheten på Las Flores inbjuder till fantastiska semestrar precis vid Atlantens kust!

Lägenheten har ett sovrum, med nya, moderna och mycket komfortabla sängar. Det är 2st sängar 90x200cm som står tillsammans. Kuddar, påslakan och övrig sängstandard från Värnamo Sängkläder i Sverige.
Sovrummet är luftkonditionerat och försett med takfläkt. Du väljer själv om du använder den indirekta belysningen som kan reguleras i styrka eller taklampan i fläkten.
Garderoberna är väl tilltagna. Dörrarna tjänstgör också som stora speglar. Kostnadsfritt kassaskåp finns i garderoben.

Badet består av en rymlig dusch med både rörligt och fast munstycke – allt för en så behaglig dusch som möjligt. Golvet är uppvärmt. Tvättmaskin på badet liksom en generös handfatsmöbel där alla toalettartiklar får plats.

Vardagsrum och kök är kombinerat. I lägenhet 812A har vi valt att installera ett komplett kök, vilket innebär:
spis med 4 plattor, ugn, diskmaskin, ordentlig kyl och frys. Utrustning för 8 personer i lägenheten.

Vardagsrummet är möblerat med bekväma och moderna möbler. TV’n mäter 42″ och har tillkopplat ett system som ger möjlighet att se mängder av svenska, norska, danska, engelska och tyska kanaler. Lägenheten är utrustad med bra wifi, som är gratis. Dessutom finns bluetooth musikanläggning och luftkonditionering. Hela lägenheten har parkettgolv.

De stora fönstren ut mot balkongen är vikbara, vilket med enkla handgrepp förvandlar hela lägenheten till en härlig uteplats med en svårslagen utsikt över Atlanten och sanddynerna i Maspalomas.

Total yta: ca. 37 kvadratmeter.  Yta balkong: ca. 7 kvadratmeter. Avstånd till Sunsuites Carolina: ca. 100 meter. Det är 23 trappsteg från gatuplan till ingångsdörren. Inne i lägenheten finns det 3 trappsteg för att komma “ner” till kök/vardagsrum.

Separat entre med förvaringsskåp där ni också finner strykjärn/bräda, städmaterial m.m. Vi städar två gånger per vecka i grundpriset. Skulle ytterligare städning önskas så ordnar vi det mot ett mindre tillägg. Lakan byts en gång per vecka och handdukar byts när vi städar. Önskas fler byten kan dessa göras så ofta gästen önskar genom att helt enkelt ta med de gamla till receptionen på Sunsuites Carolina där vi delar ut nya.