+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 83C.

Lägenhet 83C

Denna härliga lägenhet totalrenoverades i maj 2017. Nu erbjuder den samma höga och bekväma standard som våra övriga lägenheter på Las Flores. Helt komplett kök med ordentlig kyl & frys, diskmaskin och spis med ugn. Komplett köksutrustning. Nya, bekväma sängar och ordentligt med garderobsplats. Det är bara den fantastiska utsikten som inte förändrats…

På balkongen kommer man så nära havet att man nästan gungar med vartefter vågorna närmar sig land…!

Trots att lägenheten har balkong och inte markterrass, så är det bara några få trappsteg från gatuplan till ingångsdörren!

Lägenhet 83C har ett, rymligt, sovrum. De två moderna och bekväma  sängarna (90x200cm) står tillsammans. Du väljer själv om du vill använda takfläkten eller luftkonditioneringen för att skapa den perfekta sovmiljön! Belysning kommer från taklampan eller från den indirekta belysningen som också är justerbar i styrka. Sovrummet är väl isolerat, vilket bäddar för en riktigt god natts sömn! Kassaskåp hittar du i den rymliga garderoben.

På badet har vi givetvis tagit bort badkaret och ersatt det med ett rymligt duschutrymme. Duschen har både fast och rörligt duschmunstycke  för att säkra en behaglig dusch.  Handfatsmöbeln ger dig möjlighet att stoppa undan alla toalettsaker du har med dig. På badet finner du också tvättmaskinen.

Det lilla köket delas med vardagsrummet. Redan härifrån har du en fantastisk utsikt över Atlanten och Maspalomas sanddyner!  Köket är  mycket välutrustat. Strykjärn och bräda finner du på lagret, där du också bekvämt kan förvara resväskor och annat skrymmande material.

Vardagsrummet är bekvämt möblerat. TV’n, som mäter 42″ är tillkopplat ett system där du kan se mängder av skandinaviska och internationella kanaler. Vi erbjuder gratis fiberuppkoppling på 300MB. Dessutom bjuder vi på en liten bluetooth musikanläggning där du enkelt kopplar in din telefon eller surfplatta. Lägenheten har parkettgolv och luftkonditionering.

Fönstren som leder ut till den fantastiska balkongen är vikbara, vilket enkelt förvandlar vardagsrum och balkong till ett verkligt härligt uterum. Fällbara, bekväma stolar gör att du förmodligen spenderar många, många timmar här!

Total yta: ca. 37 kvadratmeter. Balkong yta: ca. 7 kvadratmeter.  11 trappsteg från gatuplan till ingångsdörren. Inne i lägenheten finns 3 trappsteg från bad/sovrum och “ner” till kök/vardagsrum/balkong. Avstånd till Sunsuites Carolina är ca. 150meter.

I grundpriset ingår städning två gånger per vecka. Önskar du mer städning så ordnar vi det mot ett mindre tillägg. Städdagarna byter vi handdukar. Lakan byts en gång per vecka.  Skulle du vilja byta oftare tar du bara med dig de använda ner till receptionen på Sunsuites Carolina så får du nya – så ofta du vill ! Morgonrock och poolhanddukar finns i lägenheten.