+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 920 A

 

Lägenhet 920A

Denna lägenhet totalrenoverades under hösten 2018. Den är belägen i Las Flores 3 och erbjuder en härlig utsikt över Sunsuites Carolina och vidare ut över Atlanten och sanddynerna i Maspalomas. 

Lägenheten erbjuder också samma bekväma och lyxiga inredning som alla våra lägenheter på Las Flores.

 Lägenheten har ett sovrum, med 2 nya fräscha sängar (200 x 90cm var), bekväma garderober och luftkonditionering som både kan ge kyla och värme. Takbelysningen kan reguleras i styrka och sängbelysningen har både vanligt ljus och läslampa.

Badet är rymligt och fräscht. Stor dusch med både fast och rörligt duschmunstycke. Gott om plats för dina toalettartiklar. Hårfönen ligger i en av lådorna på handfatsmöbeln. På badet finner du också tvättmaskinen och tvättmedel.

Köket är komplett och mycket välutrustat. Du finner en spis med 4 plattor och ugn. Ordentligt kylskåp med frys. Diskmaskin (med maskindiskmedel). Det är inte troligt att du kommer att sakna någon utrustning, men om så skulle vara kan du bara be oss.
Du finner strykjärn och bräda  på lagret, där också resväskorna får plats.

Vardagsrummet är bekvämt möblerat. Rummet görs enkelt om till ett “uterum” genom att öppna dragspelsdörrarna mot balkongen. TV’n är 42″ och erbjuder en otrolig mängd TV kanaler från hela världen. Internetuppkopplingen är fiber och ger 300MB. Du har också en liten, men bra, bluetooth musikhögtalare ifall du önskar lyssna på musiken du har med dig. Parkettgolv och luftkonditionering.

På balkongen har du fällbara stolar, och ett rymligt bord. Utsikten är helt enkelt fantastisk.

Lägenheten är ca. 34 kvadratmeter stor + balkongen som mäter ca. 7 kvadratmeter. Det är 37 trappsteg från markplan upp till lägenheten. Inne i lägenheten finns inga trappsteg. Avstånd till Sunsuites Carolina är knappt 100meter. Du finner både poolhanddukar, morgonrock och tofflor i lägenheten. Vi städar  2 dagar per vecka. Generellt byte av lakan sker en gång per vecka och handdukar 2 gånger per vecka. Du kan dock ta med dig lakan och/eller handdukar till receptionen och få bytt dem så ofta du önskar. Du har också eget städmaterial på lagret.

Även antalet städdagar kan utökas mot en mindre avgift.