+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 813A

Lägenhet 813A

 

Alla våra lägenheter på Las Flores har en helt unik havsutsikt. Men, ändå, lägenhet 813A hamnar i särklass när det gäller utsikten. Lägenheten ligger liksom “herren på täppan” på Las Flores, och med sin 20 kvadratmeter stora balkong blir intrycket av utsikten över havet något alldeles extra!!!

Lägenhet 813A får nog klassas som något av det bästa man kan hitta på södra Gran Canaria!

Lägenheten har 2 sovrum med plats för 4 ordinarie sängar samt en hopfällbara extrasäng om så skulle behövas. Parkettgolv i hela lägenheten. Sovrummen har indirekt belysning som kan justeras i styrka. Takfläkt med lampa och, givetvis, luftkonditionering. Sänglamporna har två lampor; en för generellt ljus och en för riktat läsljus om resesällskapet vill sova… Det ena sovrummet har mer garderober än det andra, men det är gott om förvaringsplats för alla resenärer. speglar på garderobsdörrarna och automatisk belysning inne i garderoben. Dubbelglas i fönster mot gata (återvändsgata med lite trafik) garanterar en lugn och skön sömn. Kassaskåp i en av garderoberna.

Badrumsgolvet är uppvärmt. Dusch med ett fast och ett rörligt duschmunstycke för en skön och behaglig dusch. Gott om plats i handfatsmöbeln där alla dina toalettsaker får plats. Dessutom gott om krokar och stänger att hänga handdukar och morgonrockar – som givetvis ingår i utrustningen!

Köket är helt komplett. Här finner du en spis med 4 plattor, ugn, mikro, diskmaskin och en ordentlig kyl/frys. Dessutom finner du tvättmaskinen här. Utrustningen är komplett och för 8 personer.

Vardagsrummet har 2 soffor och en bekväm fåtölj. En 50″ TV med mängder av skandinaviska och internationella kanaler. Gratis, bra wifi och en trevlig bluetooth musikanläggning. Fönster mot den jättestora balkongen är vikbara varför du lätt förvandlar hela vardagsrummet i ett uterum, med fantastisk utsikt över Atlanten och sanddynerna i Maspalomas.

Sköna och justerbara möbler på balkongen som också har sin egen markis och parasoll för att skydda dig från alltför mycket sol…!

Total yta: ca 70 kvadratmeter. Yta balkong: ca. 20 kvadratmeter!! Det är 24 trappsteg från gatuplanet till ingångsdörren. Det finns inga trappsteg inne i lägenheten. Avstånd till Sunsuites Carolina ca. 100meter.

I grundpriset ingår städning två gånger per vecka. Önskas mer städning ordnar vi det mot ett mindre tillägg. Byte av handdukar sker när vi städar. Lakan byts, som standard, 1 gång per vecka.Önskas fler byten kan man bara ta med sig de använda till receptionen på Sunsuites Carolina så delar vi ut nya. Så ofta du vill!