+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 812B

Lägenhet 812 B

En speciellt rymlig lägenhet med ett sovrum och markterrass med en hänförande utsikt över havet.
Redan här vill vi ta död på myten att markterrasslägenheter inte har så bra havsutsikt…- bara se på bilderna här intill!!!

Lägenheten har genomgått en viss renovering under sommaren 2016. Bland annat har vi lagt till en entre med hall och förvaringsskåp. Vi har förbättrat läsbelysningen i sovrummet där vi också bytt sängborden. Det redan kompletta köket har fått diskmaskin. TV’n har blivit 42″ stor och möblerna i vardagsrummet är utbytta. Till sist har vi gjort iordning uteterrassen såsom den är värd – nu kan du njuta den fabelaktiga utsikten från en bekväm terrass.

Denna fantastiskt fina lägenhet har 1 sovrum. De två sängarna (90x200cm) är skönt bäddade med Värnamo Sängkläder. Sovrummet är, liksom resten av lägenheten, luftkonditionerad. Dessutom finns en takfläkt som ger skön svalka under vanliga förhållanden. Moderna aluminiumfönster gör att du tryggt kan sova med öppet fönster som så önskas. De rymliga garderoberna ger gott om plats för din packning. Här finner du också ett värdeskåp som rymmer dina värdesaker och en normalstor, bärbar PC.

Badrummet är praktiskt inrett med en rymlig dusch och gott om skåpplats för dina toalettsaker – både i handfatsmöbeln och i separat förvaringsskåp. På badet finner du också morgonrockar och en praktisk tvättmaskin.

Det kombinerade köket och vardagsrummet ger dig gott om plats och en modern inredning. Köket är komplett med diskmaskin, “riktig” kyl/frys, 4 plattors spis och ugn. Dessutom är köksutrustningen generös för 8 personer och med det allra mesta du kommer att behöva. Det du eventuellt saknar ordnar vi fram om du säger till…..

De fönster/dörr som separerar vardagsrum och terrass är vikbara. Med ett enkelt handgrepp förvandlar du det stora vardagsrummet, modernt inrett med sköna möbler och en trevlig matbordsgrupp,  till ett stort och underbart härligt uterum. Den slående havsutsikten kan du njuta från terrassen – förstås – men också från hela vardagsrummet… ja till och med när du står vid spisen och lagar mat!!!

Tekniskt sett är lägenheten utrustad med bra wifi som-givetvis- är gratis. Den stora, 42″, TV’n erbjuder en mängd svenska, norska, danska och andra kanaler. Och har du musik i telefonen, surfplattan eller datorn, ja, då bjuder vi på en trevlig bluetooth musikanläggning.

Total yta, ca 42 kvadratmeter. Yta terrass, ca. 9 kvadratmeter. Det är bara 6 trappsteg från gatunivå till ingångsdörren. Inne i lägenheten finns 3 trappsteg, som leder “ner” från sovrum/bad till vardagsrum/kök/terrass.
I grundpriset städar vi två gånger per vecka. Skulle mer städning önskas så ordnar vi det förstås mot ett mindre tillägg. När vi städar lägenheten byter vi och handdukar. Lakan byts, som standard, 1 gång per vecka. Vill du ha tätare byten än så? Bara ta med dig de använda till receptionen på Sunsuites Carolina så får du nya – så ofta du vill!
Avstånd till Sunsuites Carolina ca. 100 meter.