+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 815A

Lägenhet 815A

Man kan nog inte bo bättre på södra Gran Canaria! Denna nyrenoverade lägenheten erbjuder allt man kan önska sig för en oförglömlig semester; fantastisk utsikt, modern och mycket komplett. Fräsch och bekväm. Kanske är det därför så många vill komma tillbaka gång på gång…!?

Detta var vår första lägenhet på Las Flores. 815A blev omgående en mycket populär produkt och därför har vi under åren fortsatt expansionen på Las Flores.

Sovrummet, som tidigare saknade fönster – och därmed vädringsmöjligheter – har nu fått ett sådant. Dessutom har sovrummet, som tidigare bara var avskiljt från resten av lägenheten genom en skärmvägg, nu blivit ett helt eget rum. Parkettgolv, luftkonditionering och indirekt ljus. Moderna, mycket bekväma, sängar med sängutrustning från Värnamo Sängkläder. Det är 2st sängar 90 x 200cm som står tillsammans. Takfläkt med belysning. Sänglamporna har två ljuskällor var, en generell och en som med fördel används när resesällskapet önskar att sova! Rymliga garderober och förvaringsskåp. Vi har också möblerat med en rymlig byrå i sovrummet. Garderobsdörrarna tjänstgör också som stora speglar.

Badet har en rymlig dusch med både fast och rörligt duschmunstycke för en bekväm och skön dusch. Golvet är uppvärmt. Rymlig och modern handfatsmöbel där alla dina toalettsaker får plats. Tvättmaskin. Gott om krokar att hänga handdukar och morgonrockar – som givetvis ingår  gratis!

Det tidigare lilla kokskåpet har gjorts om till ett komplett kök  med en spis med 4 plattor, ugn, diskmaskin samt “riktig” kyl/frys. Strykjärn/bräda finns i förvaringsskåpet. Köket är mycket väl utrustat för 8 personer.

Vardagsrummet som är kombinerat med köket har moderna och bekväma möbler. Parkettgolv. Den 43″ stora TV’n erbjuder ett stort antal skandinaviska och internationella TV kanaler. Luftkonditionering samt bluetooth musikanläggning. Den väl fungerande wifin är gratis.

Fönstren mot balkongen är vikbara varför hela vardagsrummet/balkongen lätt förvandlas till ett öppet och mycket trevligt uterum. Sköna, lutningsbara möbler på balkongen, som också har sin egen markis. Utsikten – kanske det bästa med hela lägenheten – är svårslagen. Dels en härlig utsikt över Atlanten och sanddynerna i Maspalomas. Dels en härlig, lateral, utsikt utmed kusten bort mot Playa del Ingles.

Total yta: ca. 37 kvadratmeter. Yta balkong: ca. 7 kvadratmeter. Det är 25 trappsteg från gatuplan till ingångsdörren. Inne i lägenheten finns 3 trappsteg som leder “ner” till kök/vardagsrum/balkong. Avstånd till Sunsuites Carolina: ca. 75 meter.

I grundpriset ingår städning två gånger per vecka. Önskas mer städning ordnar vi det mot ett mindre tillägg. Byte av handdukar sker när vi städar. Byte av lakan sker en gång per vecka.  Skulle man önska fler byten är det bara att ta med sig de gamla och använda till receptionen där vi delar ut nya.  Så ofta du önskar!!