+34 928 77 82 00 carolina@sunsuites.es

Lägenhet 821B

Las Flores 821B.

Stor & rymlig, modern, härlig lägenhet bara några meter från Sunsuites Carolina. Ja, det är faktiskt närmare till poolen på Sunsuites Carolina från 821B än från flera av lägenheterna på själva Carolina…

Här sover du gott! Bägge sovrummen är utrustade med härliga sängar (90x200cm) och sköna sängkläder som vi tagit hit från Värnamo Sängkläder i Sverige! Fräscht och gott om utrymme i garderoberna där du också finner ett praktiskt värdeskåp som rymmer en normal bärbar PC. Indirekt belysning som kan justeras i styrka. Luftkonditionering, precis som i hela lägenheten. Takfläkt och dubbelglas mot gatan för att garantera en god natts sömn!

Badet har en rymlig dusch med både fast och rörligt duschmunstycke för en skönare dusch. Gott om plats i handfatsmöbeln så att du får plats för alla dina toalettsaker.

Vardagsrum & kök hänger ihop i ett nästan 40 kvadratmeter stort rum, varifrån du har en härlig utsikt ut mot terrassen och vidare mot Atlanten och Maspalomas. Köket är komplett med 4 plattors spis, ugn, mikrougn och en “riktig” kyl/frys. Sedan sommaren 2017 har vi dessutom byggt ut köket och bland annat lagt till diskmaskin. I köket hittar du också tvättmaskinen. Utrustningen är generös och baserad på 9 personer.

Vardagsrummet har sköna och tidsenliga möbler, vilket gör det skönt, bekvämt och naturligt att träffas här, framför den 50″ stora TV’n. Vi erbjuder här en mängd svenska, norska, danska och andra TV kanaler. Wifin är bra – 300MB fiberuppkoppling, och – givetvis – gratis. Dessutom erbjuder vi dig som har musik i telefonen eller i läsplattan en bluetooth musikanläggning som gör det skönt att lyssna på favoritlåtarna!

Bekväma , justerbara terrasstolar förstås! Frukost här är en höjdare – med utsikt över havet! Ett glas rött vin fram mot kvällningen ett minne som sitter i länge! Vi har också bytt ut fönstret mellan vardagsrummet och terrassen så att det idag kan öppnas för att skapa ett riktigt stort och mysigt uterum.

Total yta: ca. 70 kvadratmeter. Markterrass yta ca. 20 kvadratmeter. Avstånd till Sunsuites Carolina är bara tvärs över gatan – 25 meter! I grundpris städar vi två gånger per vecka. Detta kan givetvis ändras beroende på dina önskemål. När vi städar byter vi handdukar. Lakan byter vi en gång per vecka.  Men du kan byta så ofta du vill genom att ta med de använda till receptionen. Vi är bara glada att ge dig nya, och fräscha!
Du har egen städutrustning i lägenhetens lager. Där hittar du också strykbräda och strykjärn.